they say she needs to slow down, the baddest thing around town


Regnet öser ner men vad gör det, absolut ingenting ! För nu är det klart, på torsdag åker vi till Kreta och Grekland. Det ska bli såå underbart och komma ifrån denna lilla staden som man ändå inte tillför något. Enda nackdelen är flygresan, jag är redan nervös och kommer säkert lipa, för senast jag flög var för 4 år sedan.. Men men, den som lever får se (A)
Annars har de senaste dagarna varit väldigt bra. Träffat Charlie, varit på info om Norge, pratat med mina vänner som befinner sig lite överallt i världen.. FAst att jag inte går i skolan eller jobbar har jag haft fullt upp, vilket är rätt knepigt..  Men imorgon är det dags för jobb, 10 timmar blir det, och det är inte fy skam eftersom det är lite extra kosing då det är helg! :)
Neh, nu är det dags att fixa lite. Min pappa kommer hem från Stockholm idag, då ska det bli fin middag. Take care ♥

Countless lovers under cover of the street ,


Nyss hemkommen efter en vistelse i Norge. Har besökt en av de mysigaste städerna skulle jag tro, så nu får vi se om flyttlastet går dit eller om jag kommer på något annat roligt med min framtid..
De senaste dagarna har för övrigt varit ganska så fullbokade. Stockholm var fantastiskt som vanligt och det blev även ett återseende med Jorge vilket såklart vart uppskattat. Efter hemkomst vid midnatt på fredagen väntade jobbet under helgen för lite extra tider, vilket jag inte tackar Nej till. Däremellan hann jag med att agera fylletaxi och ta avsked av min kära vän Lejla som flyttar till Karlstad för studier. Söndagskvällen avslutades sedan med Charlie och bio, Linje 1-2-3 kapad :) . Min måndag innehöll arbetsförmedling, charlie, massa planering & ärenden, lunch med johanna och ett återseende med lärarna !!
Imorgon skulle jag resa till Stockholm igen, men ett möte på torsdag fick ställa in mina planer och göra visa besvikna men andra desto gladare, hehe!
Nu är jag iallafall sjukt trött efter de senaste händelserna, så jag funderar på om sängen kallar, har ju trots allt ytterligare några avsked att ta imorgon.. puh! ♥

Love will keep you up all night,

Sitter förtillfället i Stockholm. Det blev snabba ryck efter den fantastiska måndaxklubben. Sängen kallade vid 04, och vid 06 skulle jag kliva upp. Åkte med pappa & syster till Stockholm eftersom min pappa ska vara här för att jobba.
Nu sitter jag i lägenheten och ska strax kila ut för en sväng i city. Solen skiner, så man kanske ska överväga att gå ner till klipporna istället, men det får bli imorgon.
Ikväll när min pappa har jobbat klart blir det middag ute på någon restaurang och efter det bio. Så jag har det ganska så bra här i Stockholm. Skönt att lämna Lidköping för ett tag. Men på lördag morgon är jag tillbaka, för jag fick ett samtal igår och jag fick 2 extra tider med jobb, och pengar lockar ju alltid.. ♥

I like that boom boom pow,

Då var sista arbetsdagen avklarad för denna sommar, kom hem för ett tag sedan efter att ha jobbat ett kvällspass! Så nu ska min arbetslöshet firas med Måndaxklubben imorgon. Sedan på tisdag morgon går färden till Stockholm med pappa. Han ska jobba och jag ska shoppa och bo hos Sofie & Björn!
Min helg har för övrigt varit väldigt bra. Det började med Kräftskiva hos Maria i fredags med ett gäng glada pojkar & flickor. En fantastisk kväll/natt med många händelser innan sängen kallade med kläderna på. Dagen efter blev det snacks till frukost innan vi städat bort all möjlig gegga från dagen innan. PÅ lördagskvällen blev det restaurang Sjökanten med Sofie & Björn. Först minigolf och sedan drinkar, prat och såklart dans. Även med personalen!  En perfekt kväll.
Min söndag innehöll avskedsmiddag med Diana. Hon lämnar mig & alla andra för Schweiz och sitt Au-Pair jobb. Och såklart kommer vi sakna henne! ♥

Where there is love, there is life.


Idag började mitt normala liv igen. Första jobbdagen på 2½ vecka, och jag är helt slut. Min Körtelfeber, som min diagnos blev, har nämligen tagit kol på mig. Min första feberfria dag på dessa 2½ veckor var även i fredags, så nu är det bara mina svullnader som känns lite och min energi som är på noll, nästintill iallafall.
I Lördags lyckades jag iallafall vara social och var med på Poolparty, hur lyckat som helst. Men det var tack vare koffeinet i min Coca-Cola som jag klarade kvällen. Puh, det var en pers, men så värt det!! Dagen efter vart jag helt utslagen och fick börja om från noll. 
Gårdagen spenderade jag även tillsammans med min bror, Frida (från örebro) och Jorge (från Honduras)! Detta resulterade med besök på Läckö och Spiken för att visa Lidköpings pärlor! Och det enda jag pratar numera är engelska, that´s good.
Nu är det dags för en powernap. Jag och allt som har med energi att göra går inte ihop, så jag behöver så mycket vila som möjligt. Men jag ska göra allt för att bli mitt gamla jag så snart som möjligt. Take care ♥

RSS 2.0